Topfer LACTANA BIO 1 Био мляко за кърмачета с 4 вида Бифидобактерии и DHA* 0-6м. 600гр.

Topfer LACTANA BIO 1 Био мляко за кърмачета с 4 вида Бифидобактерии и DHA* 0-6м. 600гр.
Производител: Topfer
Бонус точки: 52
Цена: 25.90 лв.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА: МАЙЧИНАТА КЪРМА Е НАЙ-ДОБРАТА ХРАНА ЗА БЕБЕТО.
Преди да решите дали да използвате мляко за кърмачета, консултирайте се с Вашия лекар.

Подходящо за кърмачета (0+ месеца). Не съдържа глутен

Био мляко за кърмачета LACTANA BIO 1 с Пробиотици - 4 вида Бифидобактерии и DHA*(съобразно изискванията на законодателството) -Докозахексаенова киселина, която спада към групата на Омега-3 мастни киселини . От момента на раждането. Подходящо да задоволи специфичните хранителни потребности на новородени, в случаите, когато те не са кърмени. Подходящо за кърмачета след прекратяване на кърменето. Подходящо за новородени, които се нуждаят от дохранване. Хранително и лесно смилаемо.

Уникалната тройна комбинация PLUS в LACTANA BIO осигурява съдържание на: Пълноценно биологично мляко и други съставки от биологичен произход - екологично чист продукт. Пробиотици на базата на 4 естествени и репродуктивни вида Бифидобактерии (B.longum, B.breve, B.bifidum и B.infantis). LC-PUFA (DHA и ARA) - есенциални дълговерижни полиненаситени мастни киселини. LACTANA BIO 1 отговаря на стандартите за най-високо качество и е съобразено със съвременните научни познания и тенденции в храненето.

Хранителните съставки са на 100 г сухо вещество.

Начин на приготвяне: 

  1. Преварете необходимото количество прясна вода и я охладете до 40°- 50°C
  2. Стерилизирайте шишето и биберона непосредствено преди употреба. Налейте около половината от определеното количество в шишето.
  3. Проверете точното количество мляко, което трябва да използвате, в Таблицата за хранителен план и количество. Изсипете сухото съдържание в шишето, като я използвате мерителната лъжичка. Винаги изравнявайте пълните мерителни лъжички, но без да използвате остри предмети за това.
  4. Затворете шишето и разклоатете силно. Налейте останалата част от водата и разклатете силно още веднъж. 
  5. Оставете да изстине до температура, подходяща за пиене.

Важно: Винаги проверявайте предварително температурата преди хранене.

Инструкции за приготвяне: Винаги спазвайте инструкциите за приготвяне, съхранение и употреба много внимателно! Неправилното приготвяне, съхранение и употреба на бебешката храна може да навреди на вашето бебе, като доведе до поява на нежелани микроорганизми. Винаги приготвяйте готовия разтвор хранене. Почиствайте основно всички части на шишето и биберона. Използвайте добре вече отворения пакет. Винаги използвайте мерителната лъжичка към съответната кутия. Не нагрявайте мерителната лъжичка. Не топлете готовия разтвор в микровълнова печка (поради опасност от претопляне)!

Важна информация: Майчината кърма е полезната и неизменима храна за вашето бебе! Майчината кърма осигурява всеки път необходимите хранителни вещества, от които се нуждае бебето за своето здравословно развитие. Консултирайте се първо с педиатър или друг квалифициран специалист, ако се налага да започнете да храните детето си с мляко за кърмачета. Не позволявайте на детето си да използва биберона като залъгалка или да го смуче продължително.

Lactana* Bio 1 съдържа въглехидрати като млечна захар (лактоза). Честият или продължителен зъбен контакт с храни или течности, които съдържат въглехидрати, може да причини сериозно увреждане на зъбите (кариес) или други зъбни проблеми. Поради това, храненето от бутилка трябва да трае толкова, колкото е необходимо за нахранване на детето. След появата на първото зъбче, обръщайте редовно внимание вътху денталната грижа.

Условия за съхранение: Съхранявайте на сухо и хладно място.

Производител: Topfer, Германия

Напиши коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Забележка: HTML не се приема!

Оценка: Лоша            Добра

Въведете кода от картинката:Babycity.bg © 2020