Safеty 1st Предпазители (12 бр./оп.) за контакт с ключ за премахване (4 бр./оп.) - ST-3202002000

Safеty 1st Предпазители (12 бр./оп.) за контакт с ключ за премахване (4 бр./оп.) - ST-3202002000
Производител: Safеty 1st
Бонус точки: 25
Цена: 5.00 лв.

Предотвратяват пъхането на пръсти или предмети в електрическите контакти. Покриват стандартен контакт с нула и фаза, със или без заземяване. Свалят се с ключ от комплекта.

ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ:

• Прочетете всички инструкции и ги запазете за бъдещи справки.

• Извадете всички елементи от опаковката и я изхвърлете.

1. Пъхнете предпазителя в неизползван контакт. Той трябва да пасне добре.

2. За да извадите, пъхнете ключа и освободете.

ВНИМАНИЕ: РИСК ОТ ОГЪН ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ШОК. Ако капакът на контакта пада или пасва свободно в отвора, възможно е контактът да е износен или счупен. За да намалите риска от огън или нараняване поради прегряване, искра или допир до фазата, спрете да използвате предпазителя, докато се провери от специалист дали е необходимо да се замени.

Този предпазител е предназначен да затрудни достъпа на деца до източници на електричество. Като всички продукти за предпазване на деца, този не е заместител на родителския надзор. Дете, оставено без надзор, може да отвори предпазителя. При електрическите контакти е необходимо да се спазват предпазни мерки при работа, за да се предотврати електрически шок. Не позволявайте да децата да играят с електрическо оборудване. Само за домашна употреба.

Важна информация за безопасност:

Детето Ви в един момент ще може да свали този предпазител. За да бъде ефективен за по-дълго, не позволявайте на детето да вижда как работите с предпазителите. Ако Ви наблюдава как отключвате или сваляте капака от предпазител, детето може бързо да се научи само как да го прави.

За най-добра работа, уверете се, че контактът и капакът му са поставени коректно. Ако контактът и капакът не са прилепнали, може да има процепи между капака и протектора, което улеснява детето да го отвори.

Предпазителите не са предназначени да заместят родителския надзор. Никога не оставяйте детето си без надзор. Редовно проверявайте дали предпазителите са коректно поставени.

Когато детето Ви е достигнало възраст, когато може само да свали протекторите, свалете ги.

Напиши коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Забележка: HTML не се приема!

Оценка: Лоша            Добра

Въведете кода от картинката:Babycity.bg © 2019