KinderKraft Активна гимнастика Smart Play

KinderKraft Активна гимнастика Smart Play
KinderKraft Активна гимнастика Smart Play KinderKraft Активна гимнастика Smart Play KinderKraft Активна гимнастика Smart Play KinderKraft Активна гимнастика Smart Play KinderKraft Активна гимнастика Smart Play
Производител: KinderKraft
Бонус точки: 500
Цена: 99.99 лв.

Голяма интерактивна гимнастина с функция кошарка, осигурява на детето забавление и безопасност. Това е частна детска площадка и център на разширяващите се познавателни умения. Включени играчки с различни форми и текстури, които могат да бъдат свободно закрепени към държача за играчки, развиват двигателните и когнитивни умения на детето, стимулирайки следните сетива:

  • Гледка
  • Слух
  • Докосване
Подложката е лесна за сгъване и транспортиране и може да се измие. Проектиран и одобрен в Европейския съюз. Подложката за игра се произвежда в съответствие с приложимите директиви на ЕС. (EN 71-1)

 

Разнообразие от играчки


7 играчки в комплекта:

огледало
тромава книга
2 гризалки
дрънкалка
тигър
крещящ слон

Развива сетивата на детето с различни естетически и когнитивни функции. Играчките могат да бъдат свободно закрепени към баровете.
Подложката идва с 20 топки в 4 цвята, осигуряващи допълнителна форма на забавления за деца.

Функционалност

  • Основата е дебела и много мека, а страните могат да бъдат повдигнати и закрепени заедно, за да оформят кошарка. Стените му са истинско любопитство, защото всяка от тях представлява различна история. Придвижвайки се по корем, бебето винаги ще вижда друго животно. За най-малките деца това ще бъде стимул за вдигане на главата и по този начин за укрепване на мускулите на врата и гърба. Освен това със свързани страни, малкото дете има всички играчки под контрол. Велкрото, използвано за свързване на стените, е предназначено специално за деца.
 

Подвижни държачи за играчките

  • Можете да ги нагласяте според вашите желания.

Аксесоари

  • Включена е удобна възглавница, подобряваща комфорта на основата. Детето може също да играе лежейки на гърба си, или в седнало положение.

 

Уникален дизайн

  • Оригиналните цветове, особено контрастът на бялото и черно, ще помогнат на детето да открие света от първите дни на живота си.

 

Напиши коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Забележка: HTML не се приема!

Оценка: Лоша            Добра

Въведете кода от картинката:Babycity.bg © 2020