Филтър цена

Активна гимнастика

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Тепих за игра "РАЙ"
арки с играчки дрънкалка огледалце размер: 86х86 см  ..
35.00 лв.
Тепих за игра "ПРИКАЗКА"
арки с играчки дрънкалка огледалце размер: 89х83 см  ..
40.90 лв.
Тепих за игра "САМОЛЕТ"
арки с играчки дрънкалка огледалце размер:96х97 см  ..
40.90 лв.
Тепих за игра "ОКЕАН"
Пъстроцветен тепих с форма на рибка и изображения на морското дъно. В комплекта има 3 пластмасови дрънкалки: морско конче, рибка, жабка - като жабката е и гризалка + 1 плюшена играчка-октопод, свиреща и нечуп..
40.90 лв.
Тепих за игра Костенурка
Характеристики: • Меките тепихи са идеалното място за игра и активна гимнастика на бебето; • То може да лежи по гръб и да си играе с богатия набор от играчки; • Изразителните и цветни фигури го забавляват чудесн..
41.00 лв.
Тепих "САФАРИ"
Пъстроцветен тепих с изображения на животни от джунглата. В комплекта има 3 пластмасови дрънкалки: ябълка, морско конче и жабка - като жабката е и гризалка + 1 плюшена играчка-лъв, свиреща и нечупливо огледал..
43.70 лв.
Тепих за игра "АВТОБУС"
Пъстроцветен тепих с животни от джунглата в автобус. В комплекта има 3 пластмасови дрънкалки: морско конче, кравичка, ябълка - като кравичката е и гризалки + 1 плюшена играчка-тигър, свиреща и нечупливо огледал..
43.70 лв.
Тепих за игра "ГРАДИНА"
Пъстроцветен тепих с изображения на охлювче, гъсеничка, пчеличка и калинка. В комплекта има 3 пластмасови дрънкалки: морско конче, ябълка, пеперуда - като пеперудата е и гризалка + 1 плюшена играчка-охлювче, свирещ..
43.70 лв.
Тепих за игра "ПИАНО" 77х52 см
Изключително забавен тепих, които развива слуха, зрението, двигателните способности и въображението на детето. Това е изключителен подарък за едно бебе!..
48.80 лв.
Тепих за игра "ЖИВОТНИ В ДЖУНГЛАТА"
Тепих за игра Производител: Lorelli Модел: Животни в джунглата Подходящо за деца: 0+ месеца Пъстроцветна постелка, която детето ще обикне Бебето може да лежи по гръб или корем С..
49.00 лв.
Тепих за игра "ЛОДКА В МОРЕТО"
Тепих за игра Производител: Lorelli Модел: Лодка в морето Подходящо за деца: 0+ месеца Пъстроцветна постелка, която детето ще обикне Бебето може да лежи по гръб или корем С вися..
49.00 лв.
Fun активна гимнастика
Стимулира подобряването на моторните умения на бебето и развитието на ръцете и краката. Различни звуци (дрънкалка, скърцане, шумолене) развиват сетивата на детето: зрение, слух и допир. Насърчава детето да вди..
49.99 лв.
Тепих за игра В морето
Тепих за игра Производител: Lorelli Модел: В морето (плюш) Подходящо за деца: 0+ месеца Размери: 90x90 см Пъстроцветен тепих с морски дизайн С пет висящи играчки. ..
55.00 лв.
Тепих за игра 1030025
Това е идеалното място за игра и активна гимнастика на бебето Ви. То може да лежи по гръб и да си играе с богатия набор от играчки. Това са един от първите играчки - приятели на детето. С тях то се нау..
55.90 лв.
ТЕПИХ КЪЩИЧКА 1030042
Размер на продукта:113*56*53cм; две възможности за позициониране - като къщичка или разгънат с по-голяма площ за игра гриф с играчки и 4 броя текстилни играчки с писукане..
57.70 лв.
Babycity.bg © 2022