Категории
Филтър цена
Филтър производители

Пелени

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Влажни кърпички 30 бр. с екстракт от Невен в компактна опаковка
Не съдържат нито един елемент, който може да раздразни кожата –парабени,алкохол,алергени, оцветители. Специалната формула и успокояващият екстракт от невен правят кърпичките напълно хипоалергенни. В същото в..
1.50 лв.
Мокри кърпи Soft Skin 64бр.
Подходящи и за най-нежната бебешка кожа. Благодарение на меката си текстура, те почистват и овлажняват кожата по прекрасен начин. С масло от ший,без алкохол и парабени..
2.50 лв.
Мокри кърпи Pure 64бр.
Подходящи и за най-нежната бебешка кожа. Благодарение на меката си текстура, те почистват и овлажняват кожата по прекрасен начин. Неароматизирани,без алкохол и парабени..
2.50 лв.
Мокри кърпи Natural care 64бр.
Мокри кърпички с натурални фибри и плътна структура, без парфюм и без алкохол, с алое вера и витамин E. Подпомага предотвратяването на раздразненията в зоната на памперса...
2.50 лв.
Влажни кърпички 64 бр. без аромат. Подходящи за новородени
Нежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина деликатната бебешка кожа, без да оставят следи и усещане за лепкавост. Помагат за избягване на обриви и зачервявания в зоната на пелените, като са приложими и за чув..
2.80 лв.
Влажни кърпички 64 бр. капак, с екстракт от Невен
Не съдържат нито един елемент, който може да раздразни кожата – парабени,алкохол,алергени,оцветители. Специалната формула и успокояващият екстракт от невен правят кърпичките напълно хипоалергенни. В същото време ..
2.90 лв.
Влажни кърпички Sensitive 80 бр. с Иновативен Капак
Изработени от здрава, неразтеглива материя. Не съдържат нито един елемент, който може да раздразни кожата – алкохол,алергени,парабени, оцветители. Нежно почистват, освежават и хидратират в дълбочина, без да о..
2.99 лв.
Бебешки овлажняващи кърпички 72бр. SUV3251827
Бебешки мокри кърпи:  Меки с издръжлива материя;  Парфюмиран талк;  Хипоалегични и клинично тествани ;  Запазва естественото pH на кожата;  Без парабен ..
5.70 лв.
Babycity.bg © 2017