Филтър цена

Аксесоари за хранене

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Лигавници за еднократна употреба
Текобиб - лигавници за еднократна употреба са незаменим помощник при отглеждането на Вашето бебе и дете. Благодарение на тях детските дрехи са винаги чисти, а Вие печелите ценно време. Лигавниците са изработени съ..
2.70 лв.
72257 комплект за самостоятелно хранене
Комплектът се състои от лъжичка и виличка със специална форма, която подпомага първите опити за самостоятелно хранене. Изработени са от висококачествена пластмаса, която не задържа миризми и вкусове. Върховете..
2.99 лв.
71230 комплект бебешки лъжички 5 бр
Удобен комплект бебешки лъжички за ежедневна употреба. Включва 5 броя лъжички, изработени от висококачествена пластмаса. Подходящи за миялна машина. Не съдържа BPA..
3.99 лв.
Биберон за хранене каучук S 0-6м.
NUK FIRST CHOICE биберон храна каучук 0-6м,р-р S - подходящ за течности като кърма, чай и вода. От консистенцията на храната зависи какъв размер биберон да ползвате. S, M или L отговарят на различни големини на от..
4.30 лв.
Биберон за хранене каучук М 0-6м.
NUK FIRST CHOICE биберон храна каучук 0-6м,р-р M - подходящ за мляко От консистенцията на храната зависи какъв размер биберон да ползвате. S, M или L отговарят на различни големини на отвора. Това е особено важно ..
4.30 лв.
Биберон за хранене каучук L 0-6м.
NUK FIRST CHOICE биберон храна каучук 0-6м,р-р L - подходящ за гъсти храни От консистенцията на храната зависи какъв размер биберон да ползвате. S, M или L отговарят на различни големини на отвора. Това е особено ..
4.30 лв.
Биберон за хранене каучук L 6м.+
NUK FIRST CHOICE биберон храна каучук 6-18м,р-р L - подходящ за гъсти храни От консистенцията на храната зависи какъв размер биберон да ползвате. S, M или L отговарят на различни големини на отвора. Това е особено..
4.30 лв.
Биберон за хранене каучук S 6м.+
NUK FIRST CHOICE биберон храна каучук 6-18м,р-р S - подходящ за течности като кърма, чай и вода От консистенцията на храната зависи какъв размер биберон да ползвате. S, M или L отговарят на различни големини на от..
4.30 лв.
Биберон за хранене каучук М 6м.+
NUK FIRST CHOICE биберон храна каучук 6-18м,р-р M - подходящ за мляко От консистенцията на храната зависи какъв размер биберон да ползвате. S, M или L отговарят на различни големини на отвора. Това е особено важно..
4.30 лв.
Чашка с дръжка  A005000-1
Технически качества: - PP - без бисфенол A (BPA)  - 8 см диаметър   ..
4.90 лв.
Мек пластмасов лигавник  812074
Практичен и удобен лигавник, предназначен да покрива рамената на вашето бебе и едновременно с това да не ограничава неговите движения..
4.90 лв.
Резервен накрайник за сок- каучук 1бр.  10.750.406
Каучуков накрайник за пиене Естественият каучуков материал е изключително еластичен, не привлича прах и не съдържа вредни вещества NUK AIR SYSTEM - вентилът намаля коликите Отворът за течността е..
4.90 лв.
Резервен накрайник за сок - ТПЕ 1бр.  10.750.407
Накрайникът за пиене е произведен от специален материал ТПЕ (термопластичен еластомер) NUK AIR SYSTEM - вентилът намаля коликите Отворът за течността е малък Пасва идеално на всички шишета от сер..
4.90 лв.
Резервен накрайник за сок - силикон 1бр.  10.750.408
Мек силиконов накрайник за пиене NUK AIR SYSTEM - вентилът намаля коликите Отворът за течността е малък Пасва идеално на всички шишета от серията NUK FIRST CHOICE, както и продуктите от серията N..
4.90 лв.
Биберон за хранене силикон S 0-6м.
NUK FIRST CHOICE биберон храна силикон 0-6м,р-р S - подходящ за течности като кърма, чай и вода От консистенцията на храната зависи какъв размер биберон да ползвате. S, M или L отговарят на различни големини на от..
5.40 лв.
Babycity.bg © 2017