Филтър цена

Аксесоари за хигиена

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Клечки за уши с ограничител – Биоразградими 60 бр.
Произведени специално за бебета от 100% чист памук с надеждно закрепен апликатор и иновативна хартиена дръжка. Предназначени са за личната хигиена на вашето дете. С едно докосване на практичния бутон върху капака, и..
2.20 лв.
ОПИСАНИЕ:  Измиването на бебешките съдове е важно условие бебето да бъде защитено от зарази и да е здраво. Препаратът, с който се мият тези съдове трябва – да има силно действие и същевременно да е..
2.60 лв.
Памучни тампони 40 бр.
Произведени от 100% чист памук, те са най-добрият избор на майките за техните бебета. Този продукт е предназначен специално за деликатната бебешка кожа. Можете да почиствате безопасно всички чувствителни части от тя..
2.99 лв.
Клечки за уши 160бр.  64457
Клечки за уши, подходящи за почистване на ушите на децата от раждането. Краищата са изработени от 100% памук...
3.75 лв.
Комплект резервни уплътнения и накрайници за аспиратор MX-One
Комплект резервни уплътнения и накрайници за аспиратор MX-One 6 бр. кутийки с аксесоари, които съдържат: 3 силиконови накрайника, 2 силиконови тръбички Накрайниците са в три размера: -  &..
4.50 лв.
Комплект резервни уплътнения и накрайници за аспиратор с дифузер MX6-One
Комплект резервни уплътнения и накрайници за аспиратор MX6-One 6 бр. кутийки с аксесоари, които съдържат: 3 силиконови накрайника, 2 силиконови тръбички Накрайниците са един размер...
4.50 лв.
Биокърпички за дезинфекция
Комплекта включва 48 броя антибактериални кърпички ( размер 10 х 15см. ), базирани на изцяло естествена формула с патентован комплекс CitrogainiX и не съдържат алкохол. Кърпичките на Нуби са най-ефикасното средств..
4.90 лв.
4910 пликчета за памперси
Пликчетата са предназначени за хигиенично изхвърляне на използваните пелени на Вашето бебе. Пликчетата имат аромат, който неутрализира неприятните миризми. Идеални за дома и навън. 50..
4.99 лв.
7593 четка за почистване на шишета и биберони
Практична четка за почистване на бебешки шишета в комплект с малка четка за биберони...
4.99 лв.
70614 помпа за нос
Практична помпа за почистване на носната секреция  Върхът е направен от мек силикон, като по този начин се намалява рискът от нараняване  Лесно се почиства със сапун и вода  Включва санитарен ..
4.99 лв.
Клечки за уши с ограничител 63 бр  647163
Анатомични клечки за уши подходящи за почистване на ушите на детето от раждането. Краищата са изработени от 100% памук.Съдържа 63 броя клечки...
5.40 лв.
Дезинфектант и почистващ препарат за играчки 118мл.
Специална формула с натурални почистващи агенти на растителна основа. Почиства ефективно и безопасно всички играчки и повърхности , заобикалящи бебето. Неутрално pH. Без аромат. Нежен към чувствителна ..
5.50 лв.
Почистващ препарат за детски колички и столчета за кола 118мл.
Почистващ препарат за детски колички и столчета за кола 118 мл. Специално формула на основата на активни растителни съставки, които ефективно премахват  петна и миризми от бебешката количка и столчето з..
5.50 лв.
Омекотител концентрат - 118мл - FR-00577
Концентриран омекотител за пране 118 мл. / 8 пранета Свръх концентриран омекотител, на основата на растителни съставки, подходящ за бебета и хора с чувствителна кожа.  Съдържа аромати на етерични м..
5.50 лв.
Накрайници за бебешка електронна четка за зъби Prosonic - 2 бр./оп.
..
5.50 лв.
Babycity.bg © 2017