Филтър цена

Столчета за хранене

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Предпазен обръч зa Angel Feast
Обръча около кръста може лесно да се монтира и демонтира без инструменти..
25.00 лв.
ПОДЛОЖКА ЗА СТОЛ ЗА ХРАНЕНЕ LIGHT WOOD A010203-5
Подложката за дървен стол за хранене Light Wood на Babymoov е изключително комфортна.   1 подложка за седалката и 1 подложка за облегалката  Поставя се лесно Лесна за почистване ..
29.00 лв.
Столче за хранене BOBO
място за чаша или шише   табла   PVC покритие за лесно почистване   5 точкови предпазни колани   степенка Перете тапицерията с то..
61.00 лв.
Столче зо хранене My Forest + предпазна постелка
Бебето трябва да расте здраво и силно, затова няма по-важно време от това за ядене. Със столчетата за хранене на KikkaBoo вие осигурявате не само безопасност и комфорт на детето си – вие му давате и приятелче за игра!..
62.90 лв.
Столче за хранене AMARO
регулиране на плота   регулиране на седалката във височина   предпазни коланчета   място за чаша или шише   регулиране на стъпенката ..
63.70 лв.
Текстилна подложка за Angel Feast
Текстилна подложка  в две части за столчета за хранене Angel Feast , DanChair и други подобни столчета.Закрепва се с велкро..
65.00 лв.
Текстилна подложка за стол за хранене Danchair
Текстилна подложка за Danchair и други подобни столчета за хранене.Състои се от две части.Закрепва се с велкро..
65.00 лв.
Столче за хранене CANDY
лесно сгъване и разгъване   място за чаша или шише   PVC покритие за лесно почистване   5 точкови предпазни колани Перете тапицерията с топла вода ..
65.00 лв.
Столче за хранене PIXI
Столчето за хранене Pixi е идеален помощник за хранене на детето. То е перфектната повдигаща седалка, която ви позволява бебето да е близо до Вас на масата. Столчето за хранене Pixi е много комфортно. Подходящо е за д..
67.20 лв.
Подложка Soffice за столче за хранене
Soffice е меката подложка за столче за хранене Campione. - Лесна за почистване; - Произведено в Италия; - Подходяща за столче за хранене Campione. РАЗМЕРИ: Разгъната: Д 58 – Ш 4 – В 92 cm. ТЕГЛО: 0.5 kg..
69.00 лв.
Столче за хранене Be happy
  • Подходящ за деца, които могат да седят без чужда помощ до 36 месеца; • 5-точкова система за сигурност;   • Табла с поставка за чаша;   • Регулиране на опората за крачетата в 3 позици..
69.50 лв.
Столче за хранене JOLLY 2019
Впечатляващ дизайн и свежи цветове, подкрепени с играчка Виенско колело и музикален панел за настроение по време на храненето - всичко, от което се нуждае детето, за да се наслади на новите вкусове. Столчето е с PVC п..
70.20 лв.
Столче за хранене BRAVO
Удобно и практично, това е столчето, за избора на което детето ви със сигурност би казало „Браво!”, ако можеше. Компактен дизайн, свежи цветове и щампи са само първите впечатления от модела. Практичността е решена с д..
72.00 лв.
Столче за хранене Creamy
• Подходящ за деца, които могат да седят без чужда помощ до 36 месеца; • 3-точков предпазен колан с меки раменни подложки и покритие на долната катарама; • Двойна табла с поставка за чаша; • Отстраняема табла; ..
74.90 лв.
Стол за хранене Теди 2019
Характеристика: Предназначен за деца на възраст над 6 месеца, с тегло до 15 кг.; 5-точков предпазен колан; Широка и комфортна седалка – лесна за почистване; Поставка за крачета, която се регу..
75.00 лв.
Babycity.bg © 2021