Филтър цена

Столчета за хранене

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Неразливаща дек.чаша с дръжки 6м.+ 240мл. зелена
Характеристики: • Чисти се лесно; • Удобна е за захващане от малките ръчички. • Дръжките са сменяеми; • Биберон със средна пропускливост Natural Nurser. Вместимост: 240 мл. Подходяща за деца над 6 месеца ..
13.20 лв.
Предпазен обръч зa Angel Feast
Обръча около кръста може лесно да се монтира и демонтира без инструменти..
25.00 лв.
ПОДЛОЖКА ЗА СТОЛ ЗА ХРАНЕНЕ LIGHT WOOD A010203-5
Подложката за дървен стол за хранене Light Wood на Babymoov е изключително комфортна.   1 подложка за седалката и 1 подложка за облегалката  Поставя се лесно Лесна за почистване ..
29.00 лв.
Столче за хранене AMARO
регулиране на плота   регулиране на седалката във височина   предпазни коланчета   място за чаша или шише   регулиране на стъпенката ..
42.00 лв.
Столче за хранене PIXI
Столчето за хранене Pixi е идеален помощник за хранене на детето. То е перфектната повдигаща седалка, която ви позволява бебето да е близо до Вас на масата. Столчето за хранене Pixi е много комфортно. Подходящо е за д..
51.00 лв.
Столче за хранене BOBO
място за чаша или шише   табла   PVC покритие за лесно почистване   5 точкови предпазни колани   степенка Перете тапицерията с то..
61.00 лв.
Текстилна подложка за стол за хранене Danchair
Текстилна подложка за Danchair и други подобни столчета за хранене.Състои се от две части.Закрепва се с велкро..
65.00 лв.
Столче за хранене CANDY
лесно сгъване и разгъване   място за чаша или шише   PVC покритие за лесно почистване   5 точкови предпазни колани Перете тапицерията с топла вода ..
65.00 лв.
Текстилна подложка за Angel Feast
Текстилна подложка  в две части за столчета за хранене Angel Feast , DanChair и други подобни столчета.Закрепва се с велкро..
65.00 лв.
ВЪЗГЛАВНИЧКА ЗА НОВОРОДЕНО ЗА СТОЛ MOON
Омекотена подложка, която позволява столът да се използва от новородено; Възглaвничката подпира главата на бебето, предпазва гърба и ги поддържа в правилна позиция; С две страни- зимна и лятна; П..
66.00 лв.
Столче за хранене JOLLY
Впечатляващ дизайн и свежи цветове, подкрепени с играчка Виенско колело и музикален панел за настроение по време на храненето - всичко, от което се нуждае детето, за да се наслади на новите вкусове. Столчето е с PVC п..
68.00 лв.
Подложка Soffice за столче за хранене Campione
Soffice е меката подложка за столче за хранене Campione. - Лесна за почистване; - Произведено в Италия; - Подходяща за столче за хранене Campione. РАЗМЕРИ: Разгъната: Д 58 – Ш 4 – В 92 cm. ТЕГЛО: 0.5 kg..
69.00 лв.
Столче за хранене BRAVO
Удобно и практично, това е столчето, за избора на което детето ви със сигурност би казало „Браво!”, ако можеше. Компактен дизайн, свежи цветове и щампи са само първите впечатления от модела. Практичността е решена с д..
72.00 лв.
Столче за хранене Маги
Подходящ за деца с тегло до 15 kg. Комфортна седалка, лесна за почистване Голяма табличка за хранене Кош за аксесоари под седалката Лека и стабилна конструкция Лесно и компактно сгъв..
80.00 лв.
Комбинирано дървено столче с масичка WOODY
комбинирано дървено столче с масичка PVC на седалката за по-лесно почистване разнообразни цветове на PVC покритието мека седалка и облегалка може да се използва както като висо..
81.00 лв.
Babycity.bg © 2018