Филтър цена

Слингове и кенгура

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Кенгуру за бебе
За бебето близостта с майката е много важна. Кенгуруто осигурява тази близост като същевременно му позволява да опознава и изследва света. Кенгуруто има три позиции: - С лице на родителя - С лице напредю ..
49.99 лв.
Слинг AQUA с халки
Описание Слинг АКВА на BYKAY: слингът, който да използвате в басейна или под душа! Вземането на душ е безопасно, както и къпането в басейна с бебето ви, когато ръцете ви са свободни. Това е възможно със слинга..
59.99 лв.
Раница кенгуру
Раницата кенгуру е подходяща при ежедневните Ви разходки с детето. Освен, че е изключително удобна, тя осигурява на Вашия мъник двете най-любими неща - да опознава света, докато се гушка във Вас. Подходящо от 3.5 ..
69.00 лв.
Слинг-шал AQUA
Слинг-шал АКВА на BYKAY: слингът, който да използвате в басейна или под душа! Вземането на душ е безопасно, както и къпането в басейна с бебето ви, когато ръцете ви са свободни. Това е възможно със слинга АКВА на ..
79.00 лв.
Easy Fit Кенгуру, 3,5 Kg/9,00 Kg
Характеристики:   * Позиция "Лице в лице"; * Позиция "Напред"; * Широка и ергономична седалка; * Позицията на детето се променя изключително лесно; * Широката седалка осигурява правил..
89.00 лв.
Кенгуру  3 Way – Carrier
Характеристики: Подходящо за деца от 3,5 кг - 12кг Може да се поставя отпред и отзад на тялото на носещия; Carrier система може да се регулира индивидуално; Лесно за захващане; Размери:..
89.00 лв.
Слинг- шал Класик
Слинг-шал Класик е изработен от 100% висококачествен памук. Слинг - шалът се предлага в един размер, който може да се използва от новородено до 18кг. Комплекта включва безплатна чантичка за съхранение. ..
89.00 лв.
Hipseat
Представлява плътен колан с твърда седалка, на която детето удобно сяда. Равномерно разпределя тежестта при носене на детето, без умора и напрежение в раменете, ръцете или кръста. Натоварването в гърба и раменете се о..
97.90 лв.
Памучен слинг
<  Стилен и комфортен слинг за бебе от чист памук. Подходящ е за бебета от самото раждане. Ще искате да го ползвате отново и отново, тъй като е компактен и изключително удобен за вас и вашето бебе. Размеръ..
99.00 лв.
Меко и ултра леко кенгуру с възможност за поставяне на бебето в две посоки с лице към родителя – отпред като кенгуру и отзад като раница;  Мека подплата от сертифицирана по стандарт Oeko-Tex памучна мат..
99.00 лв.
Кенгуру "Easy Clic"   40060-1
Кенгуру за деца до 10 месеца / 3-9 кг./ с оптимална подкрепа на врата и главичката. Бебето може да се носи в 2 позиции - с лице към възрастния или с лице по посока на движение. За деца до 8 кг. Системата Easy Clip уле..
106.00 лв.
Слинг шал  A057213-4
Слингът на Babymoov съчетава модерен дизайн,комфорт и свобода на движение. Направен е от 100% висококачествен органичен памук 5 варианта за положение на бебето , включително е подходящ и за новороде..
109.00 лв.
Раница кенгуру 2017
Раницата кенгуру е подходяща при ежедневните Ви разходки с детето. Освен, че е изключително  удобна, тя осигурява на Вашия мъник двете най-любими неща - да опознава света, докато се гушка във Вас. Подходящо от 3...
119.00 лв.
Слинг-шал цвят fuchsia със сърце
Оригинален слинг-шал от ByKay   - Материал: 100% памук, сертификат Oeko tex 100, EN13209/2 Европейския стандарт за безопасност - Размери: S (4,10m), M (4,60m), L (5,50m) - Съдържание: с..
129.00 лв.
Soft & Dream Кенгуру, 3,5 Kg/9,00 Kg
Кенгуру Chicco Soft and Dream осигурява максимален комфорт за всички възрасти. Може да се използва в три различни позиции: хоризонтална за удобна дрямка, когато бебето е още съвсем малко, с лице към майката и с л..
129.00 лв.
Babycity.bg © 2017