Филтър цена

Колички за близнаци

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Детска количка TWIN
Радостта от близнаците е двойна, такава е и количката за тях. Колкото и да са еднакви двете човечета обаче, всяко от тях разбира комфорта по различен начин, за това и седалките на количката са напълно самостоятел..
223.00 лв.
Комбинирана количка за близнаци Turbo Duo
Детска количка за близнаци Turbo Duo е модерна детска количка с дизайн, предназначен за близнаци или братя и сестри с малка разлика във възрастта. Моделът е подходящ за новородени дечица. Компактно решение з..
399.00 лв.
Количка за близнаци Туикс
Подходяща за новородени бебета: Стабилна рама Свързана спирачка на задните колела 5 позиции на облегалката включително позиция, удобна за сън Регулираща се поставка за крачетата Големи ..
499.00 лв.
Количка за близнаци ECHO TWIN
Представяме Ви новия модел на бебешка количка за близнаци Chicco - ECHO TWIN! Излючително компактна, маневрена и удобна, както за майката, така и за детето! Перфектният и комфортен избор за всеки модерен родител!..
529.00 лв.
Бебешка количка за породени деца Freerider Black
Функционална и удобна количка за две деца, идеален избор за породени деца или за такива с малка разлика във възрастта. Количката разполага с две седалки, като горната е подходяща за новородени бебенца, а вто..
539.00 лв.
Количка за близнаци Roadster Duo SLX Caviar Almond
  Чудесна комбинирана количка за близнаци, подходяща дори за новородени деца. Тази количка съчетава в себе си гъвкавост, многофункционалност и модерен дизайн в едно. Като допълнение към всичко това Roads..
549.00 лв.
Количка за близнаци Torro Duo Black  (с включени покривала)
Бебешка количка: подходяща за новородени бебчета; олекотена алуминиева рама с амортисьори; дръжка с меко покритие; ..
589.00 лв.
Supa Dupa Go Количка за близнаци
Бебешка количка: подходяща за новородени бебчета; олекотена алуминиева рама; четири позиции на гръбчето; възможност за регулиране позицията на поставката за крачета; предпазени колани с..
699.00 лв. 489.30 лв.
Количка за близнаци Twin Triumph
Количка за близнаци Twin Triumph Maclaren е многофункционална бебешка количка за двете ви деца. Подходяща за ползване от раждането. Тя има елегантен дизайн с лесно и удобно управление. Направена е от високок..
798.00 лв.
Количка BRITAX B-DUAL 4
B-Dual 4 е модулна количка, която предлага общо 22 конфигурации за пътуване с едно или две деца. С помоща на адаптори може лесно да бъде монтирано кошчето Baby-Safe sleeper, цялата гама на детските столчета з..
799.00 лв.
Детска количка за близнаци Twinyx 2017
Twinyx е първата количка за близнаци на Cybex, която със сигурност ще Ви изненада. Twinyx притежава всички характеристики на Onyx, включително и индивидуално коригиращ се XXL сенник, отговарящ на австралийски..
829.00 лв.
Koличка Britax B-Agile Double 2017
Новата детска количка B-AGILE Double е лека, стабилна маневрена и е за двама. Притежава качествата на B-AGILE - практична и може да се управлява с една ръка. Добавихме леко алуминиево шаси CLICK & GO..
849.00 лв.
Количка за две деца Shuffle 2014
< Революционна количка за две деца, които имат малка разлика в годините. Малкото дете се поставя на задната седалката, която е подходяща за новородено - три позиционна седалка вкл.легнало положение; по-голямото..
880.00 лв. 616.00 лв.
Kоличка за блинзнаци Supa Dupa
Бебешка количка: подходяща за новородени бебчета; олекотена алуминиева рама; регулиращи се дръжки; четири позиции на гръбчето; ..
880.00 лв. 616.00 лв.
Количка за близнаци Twin Techno
Характеристики: 5 точков колан за допълнителна сигурност Лека алуминиева конструкция Подвижна седалка ,която се пере на 30 градуса Компактно сгъване Удобни и практични сенници -сам..
988.00 лв.
Babycity.bg © 2018