Филтър цена

Колички за близнаци

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Детска количка TWIN
Радостта от близнаците е двойна, такава е и количката за тях. Колкото и да са еднакви двете човечета обаче, всяко от тях разбира комфорта по различен начин, за това и седалките на количката са напълно самостоятел..
223.00 лв.
Комбинирана количка за близнаци Turbo Duo
Детска количка за близнаци Turbo Duo е модерна детска количка с дизайн, предназначен за близнаци или братя и сестри с малка разлика във възрастта. Моделът е подходящ за новородени дечица. Компактно решение з..
399.00 лв.
Количка за близнаци ECHO TWIN
Представяме Ви новия модел на бебешка количка за близнаци Chicco - ECHO TWIN! Излючително компактна, маневрена и удобна, както за майката, така и за детето! Перфектният и комфортен избор за всеки модерен родител!..
529.00 лв.
Бебешка количка за породени деца Freerider Black
Функционална и удобна количка за две деца, идеален избор за породени деца или за такива с малка разлика във възрастта. Количката разполага с две седалки, като горната е подходяща за новородени бебенца, а вто..
539.00 лв.
Количка за близнаци Roadster Duo SLX Caviar Almond
  Чудесна комбинирана количка за близнаци, подходяща дори за новородени деца. Тази количка съчетава в себе си гъвкавост, многофункционалност и модерен дизайн в едно. Като допълнение към всичко това Roads..
589.00 лв.
Количка за близнаци ДуоСмарт
Характеристика: Произведена  в съответствие с изискванията на директивата 2001/95/ЕО и на Европейския стандарт EN 1888-1:2018 Подходяща за новородени бебета, 0+ месеца Компактна конструкция ле..
649.00 лв.
Бебешка количка за близнаци Duo
Бебешка количка за близнаци Duo Stars 2 борда - летен и зимен 2 портбебета Свалящ се кош Въртящ се кош - с лице и с гръ..
699.00 лв.
Количка за близнаци Twin Triumph
Количка за близнаци Twin Triumph Maclaren е многофункционална бебешка количка за двете ви деца. Подходяща за ползване от раждането. Тя има елегантен дизайн с лесно и удобно управление. Направена е от високок..
798.00 лв.
Количка BRITAX B-DUAL 4
B-Dual 4 е модулна количка, която предлага общо 22 конфигурации за пътуване с едно или две деца. С помоща на адаптори може лесно да бъде монтирано кошчето Baby-Safe sleeper, цялата гама на детските столчета з..
799.00 лв.
Детска количка за близнаци Twinyx 2017
Twinyx е първата количка за близнаци на Cybex, която със сигурност ще Ви изненада. Twinyx притежава всички характеристики на Onyx, включително и индивидуално коригиращ се XXL сенник, отговарящ на австралийски..
829.00 лв.
Kоличка за блинзнаци Supa Dupa
Отидете на последно ниво с количката SUPA DUPA. Всичко е х2. Комфорт х2, удобство х2, екстри х2. Двойна количка с усъвършенствани решения на всички проблеми и предизвикателства. Нещо повече от обикновен коли..
849.00 лв.
Koличка Britax B-Agile Double 2017
Новата детска количка B-AGILE Double е лека, стабилна маневрена и е за двама. Притежава качествата на B-AGILE - практична и може да се управлява с една ръка. Добавихме леко алуминиево шаси CLICK & GO..
849.00 лв.
Бебешка количка Duett 2 Black
Hauck Количка за породени Duett 2 алуминиева рамка заключващи и въртящи се предни колела регулируема опора за краката подвижен преден борд 2 дъждобрана Hauck Количка за породени Duett 2 black е с..
869.00 лв.
Бебешка количка Duett 3
Всичко в едно. Тази бебешка количка за породени деца е наистина мултифункционална, защото е перфектна за вашите семейни планове.  Със своите многобройни комбинации, бебшката количка Hauck Duett 3 е идеалният..
889.00 лв.
Количка за близнаци Twin Techno
Характеристики: 5 точков колан за допълнителна сигурност Лека алуминиева конструкция Подвижна седалка ,която се пере на 30 градуса Компактно сгъване Удобни и практични сенници -сам..
988.00 лв.
Babycity.bg © 2020