Филтър цена

Колички за близнаци

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Детска количка TWIN
Радостта от близнаците е двойна, такава е и количката за тях. Колкото и да са еднакви двете човечета обаче, всяко от тях разбира комфорта по различен начин, за това и седалките на количката са напълно самостоятел..
223.00 лв.
Количка за близнаци ECHO TWIN
Представяме Ви новия модел на бебешка количка за близнаци Chicco - ECHO TWIN! Излючително компактна, маневрена и удобна, както за майката, така и за детето! Перфектният и комфортен избор за всеки модерен родител!..
529.00 лв.
Количка за близнаци Roadster Duo SLX Caviar Almond
  Чудесна комбинирана количка за близнаци, подходяща дори за новородени деца. Тази количка съчетава в себе си гъвкавост, многофункционалност и модерен дизайн в едно. Като допълнение към всичко това Roads..
549.00 лв.
Количка за близнаци Torro Duo Black  (с включени покривала)
Бебешка количка: подходяща за новородени бебчета; олекотена алуминиева рама с амортисьори; дръжка с меко покритие; ..
589.00 лв.
Supa Dupa Go Количка за близнаци
Бебешка количка: подходяща за новородени бебчета; олекотена алуминиева рама; четири позиции на гръбчето; възможност за регулиране позицията на поставката за крачета; предпазени колани с..
699.00 лв.
Детска количка за близнаци Twinyx
Twinyx е първата количка за близнаци на Cybex, която със сигурност ще Ви изненада. Twinyx притежава всички характеристики на Onyx, включително и индивидуално коригиращ се XXL сенник, отговарящ на австралийски..
699.00 лв.
Количка за близнаци Twin Triumph
Количка за близнаци Twin Triumph Maclaren е многофункционална бебешка количка за двете ви деца. Подходяща за ползване от раждането. Тя има елегантен дизайн с лесно и удобно управление. Направена е от високок..
798.00 лв.
Количка BRITAX B-DUAL 4
B-Dual 4 е модулна количка, която предлага общо 22 конфигурации за пътуване с едно или две деца. С помоща на адаптори може лесно да бъде монтирано кошчето Baby-Safe sleeper, цялата гама на детските столчета з..
799.00 лв.
Детска количка за близнаци Twinyx 2017
Twinyx е първата количка за близнаци на Cybex, която със сигурност ще Ви изненада. Twinyx притежава всички характеристики на Onyx, включително и индивидуално коригиращ се XXL сенник, отговарящ на австралийски..
829.00 лв.
Koличка Britax B-Agile Double 2017
Новата детска количка B-AGILE Double е лека, стабилна маневрена и е за двама. Притежава качествата на B-AGILE - практична и може да се управлява с една ръка. Добавихме леко алуминиево шаси CLICK & GO..
849.00 лв.
Kоличка за блинзнаци Supa Dupa
Бебешка количка: подходяща за новородени бебчета; олекотена алуминиева рама; регулиращи се дръжки; четири позиции на гръбчето; ..
880.00 лв.
Количка за две деца Shuffle 2014
< Революционна количка за две деца, които имат малка разлика в годините. Малкото дете се поставя на задната седалката, която е подходяща за новородено - три позиционна седалка вкл.легнало положение; по-голямото..
880.00 лв.
Количка за близнаци Twin Techno
Характеристики: 5 точков колан за допълнителна сигурност Лека алуминиева конструкция Подвижна седалка ,която се пере на 30 градуса Компактно сгъване Удобни и практични сенници -сам..
988.00 лв.
Количка за близнаци EASY TWIN
Бебешка количка: комлекта включва: шаси; две летни седалки; сенници, с отвори за наблядение; голямо място за багаж; сенниците могат да се отстраняват; странични и задни..
1 075.00 лв.
Бебешка количка за близнаци Bebetto 42
  e  комбинирана бебешка количка за близнаци,която може да се ползва с кош за новородено,седалка за количка(летен кош) или столче за кола. В комплекта са включени два коша за новородено,д..
1 140.00 лв.
Babycity.bg © 2017