Филтър цена

Аксесоари за колички

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Закачалка за чанта за бебешка количка
Предназначение: ·         удобна и лесна за употреба ·         подходяща за всяка бебешка количка ·  ..
6.90 лв.
Мрежа за комбинирана количка
Мрежа за комбинирана количка..
8.00 лв.
Универсален комарник за детска количка
Универсален комарник за детска количка..
8.70 лв.
Универсална закачалка за количка
Описание Подходящо за колички, креватчета и др. Закрепва се със здраво велкро - монтира се бързо и лесно. Когато използвате на дръжката на количка - не закачайте багаж по-тежък от 3кг, за да не се ..
9.00 лв.
Универсална поставка за чаша/ шише черна
Характеристика:  Незаменим и изключително полезен помощник на майката и бебето, който ще направи дългите разходки още по-приятни и комфортни Универсален, удобен, практичен и 100% безопасен начин на ..
9.00 лв.
71545 универсален комарник
С универсалния комарник на Reer детето Ви е сигурно от болезнени ухапвания в къщи, на излет или на път. Универсалният комарник на немския производител Reer е подходящ за всички модели детски колички, детски легла..
9.99 лв.
74877 мрежа съхранение за детска количка
Мрежата за съхранение се монтира изключително лесно на всяка количка без значение от марката и модела. Подходяща е за покупки, играчки и всички дреболии, които са необходими за разходка в парка. Изработена 100..
9.99 лв.
8411 тента/сенник за бебешка количка черна
Тентата предпазва детето в количката от въздейстивето на слънцето и вятъра и осигурява 99% UV-защита. Леcно се поставя посредством клипсове и 4 гумени ленти. Когато не е нужна, тентата може..
9.99 лв.
Комарник за количка
Универсалният комарник на BabyDan е подходящ за всички модели детски колички,кошове за новородено и кошници за кола Изработен е 100% от полиестер,дишащ..
12.00 лв.
Дъждобран за количка Дуо
Дъждобран за количка Дуо..
12.10 лв.
Универсален дъждобран за детска количка
Универсален дъждобран за детска количка..
13.20 лв.
Поставка за чаша
Поставката може да се използва върху рамката на всеки един модел количка Bebetto. Материал - пластмаса.  ..
13.50 лв.
Родителска термос чаша
Чашата може да се слага върху рамката на количката посредством поставката за чаша Bebetto   Може да се ползва заедно с капака,който разполага с отвор за пиене(с положение отворено/затворено),как..
13.50 лв.
Закачалка за дръжка на количка 2бр  10316
Подходящи за колички, креватчета и др. благодарение на здравото велкро и въртящата се закачалка. Монтира се бързо и лесно, издържа до 10кг. Когато закачалките са на количката, не закачайте багаж по-тежък от 3кг, за да..
13.90 лв.
1240 Reer универсален комарник за количка
Възможност за самостоятелно пране 30 градуса Материал: Полиамид Ситната мрежа осигурява надеждна защита срещу ухапване от насекоми и комари Подходящ за всички видове колички, дори за колички ..
13.99 лв.
Babycity.bg © 2020