Филтър цена

Kолички

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Закачалка за чанта за бебешка количка
Предназначение: ·         удобна и лесна за употреба ·         подходяща за всяка бебешка количка ·  ..
6.90 лв.
Универсална закачалка за количка
Описание Подходящо за колички, креватчета и др. Закрепва се със здраво велкро - монтира се бързо и лесно. Когато използвате на дръжката на количка - не закачайте багаж по-тежък от 3кг, за да не се ..
9.90 лв.
74877 мрежа съхранение за детска количка
Мрежата за съхранение се монтира изключително лесно на всяка количка без значение от марката и модела. Подходяща е за покупки, играчки и всички дреболии, които са необходими за разходка в парка. Изработена 100..
9.99 лв.
71545 универсален комарник
С универсалния комарник на Reer детето Ви е сигурно от болезнени ухапвания в къщи, на излет или на път. Универсалният комарник на немския производител Reer е подходящ за всички модели детски колички, детски легла..
9.99 лв.
8403.5 универсална стойка за шише
Дали на детската количка, колелото, или в колата с универсалната стойка на Reer шишето на Вашето дете Ви е винаги под ръка. Универсалната стойка може да се постави на количката, колелото или в колата. ..
9.99 лв.
8411 тента/сенник за бебешка количка черна
Тентата предпазва детето в количката от въздейстивето на слънцето и вятъра и осигурява 99% UV-защита. Леcно се поставя посредством клипсове и 4 гумени ленти. Когато не е нужна, тентата може..
9.99 лв.
Комарник за количка
Универсалният комарник на BabyDan е подходящ за всички модели детски колички,кошове за новородено и кошници за кола Изработен е 100% от полиестер,дишащ..
12.00 лв.
Родителска термос чаша
Чашата може да се слага върху рамката на количката посредством поставката за чаша Bebetto   Може да се ползва заедно с капака,който разполага с отвор за пиене(с положение отворено/затворено),как..
13.50 лв.
Поставка за чаша
Поставката може да се използва върху рамката на всеки един модел количка Bebetto. Материал - пластмаса.  ..
13.50 лв.
Закачалка за дръжка на количка 2бр  10316
Подходящи за колички, креватчета и др. благодарение на здравото велкро и въртящата се закачалка. Монтира се бързо и лесно, издържа до 10кг. Когато закачалките са на количката, не закачайте багаж по-тежък от 3кг, за да..
13.90 лв.
Кутийка за залъгалка 2 цвята А011201-2
Новата кутийка за залъгалка на Babymoov е красива и лесна за използване!   Харакеристики:  Твърда и здрава текстилна част; Фосфоресциращо лого; Водоустойчива външна част; Др..
14.90 лв.
8406.5 универсална стойка за шише
  Дали на детската количка, колелото, или в колата с универсалната стойка на Reer шишето на Вашето дете Ви е винаги под ръка. Универсалната стойка може да се постави на количката, колелото или в колата...
14.99 лв.
72049 универсален дъждобран за детска количка 3в1
Без значение как се развиват нуждите ви от детска количка през годините, универсалният дъждобран на Reer ще бъде винаги Ваш верен помощник. Лесно закрепване за рамката с помощта на велкро. Дъждобранъ..
14.99 лв.
Комарник за количка  50231
Комарникът предпазва Вашето дете от насекоми. Слага се изключително лесно и е подходящ за всички модели колички Jane...
15.00 лв.
Мрежа против комари за количка
Chicco Мрежа против комари предпазва бебетата и децата в количките. Досадните насекоми няма повече да притесняват спящите деца. Със супер фина мрежичка.  Размерът е универсален, а ластичните краища правят ком..
15.00 лв.
Babycity.bg © 2017