Категории

Бонус Система

Имаме удоволствието да Ви запознаем с програмата ни за възнаграждаване на лоялни клиенти.

Тя представлява реалнa отстъпка от цената на всеки последващ закупен продукт.

При закупуването на продукт Вие получавате бонус точки, които може да превърнете в левова отстъпка при Вашата следваща покупка. Вашите натрупани Бонус точки лесно може да пресметнете в левове като разделите на 100. Така ако имате 5000 точки, може да си закупите продукти за 50 лева без да давате никакви пари. Ако пък точките са Ви 4750, то това се равнява на 47,50 лв. Всеки продукт може да Ви носи различен процент от цената си в точки, затова Ви съветваме да следите промоциите, когато някой продукти носят двойно и тройно повече точки от други.

Получаване на Бонус точки: Бонус точки се начисляват само на регистрирани потребители в онлайн магазина, като това става автоматично.

Използване на Бонус точки за отстъпка: За да използвате Вашите точки в онлайн магазина е необходимо да сте влезли в профила си. След като изберете желаните подукти и ги поставите в кошницата, там (в кошница) под изброените продукти може да укажете колко от Бонус точките искате да използвате и те ще бъдат начислени като отстъпка от крайната цена. 

Ето и някои основни правила:

Babycity.bg © 2022