Филтър цена

Летни колички

летните колички

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Детска количка Sport 2016
-изключително  лека алуминиева рама - голям кош за покупки и бебешки аксесоари - облегалката и поставката за крачета могат да се регулират на няколко степени и в комбинация да създадат удобно положен..
129.00 лв.
Подходяща за деца на възраст 6+ мес. с тегло до 15кг  Стоманена рама 3 положения на гръбчето на седалката, регулиращи се с ципове, вкл. позиция удобна за спане Регулираща се поставка за крач..
130.00 лв.
Детска количка Ирис
Характеристика:  Подходяща за деца на възраст 6+ месеца; Възможност за регулиране на гръбчето; Възможност за регулиране на крачета; Пет точков предпазен колан; Голям сенник с отвор..
145.00 лв.
Количка Agile 2016
  Подходяща възраст: 6-36 месеца; Характеристики: Супер лека (само 5,9 kg) и компактна (107 cm височина), метална рама, 2 положения на облегалката, предпазният борд е сгъваем и може да се отстран..
165.00 лв.
Лятна детска количка AGILE 2015
Лятна бебешка количка: количка подходяща за деца на възраст от 6+ до 36 месеца; желязна рама; две положения на гръбчето; ..
165.00 лв.
Детска количка София
Подходяща за деца на възраст 6+ мес. с тегло до 15 кг: 3 положения на гръбчето на седалката, вкл. позиция удобна за спане, регулирани чрез механизъм; регулираща се поставка за крачетата, покрита с еко ко..
169.00 лв.
Детска количка Shopper Comfortfold NEO
Перфектната количка за вашите пътувания с детето. Shopper Comfortfold прави всичко по-лесно. Тази количка може да се отключи или сгъне само с една ръка, за секунди. Особено убедите..
179.00 лв.
Детска количка Shopper Comfortfold
Перфектната количка за вашите пътувания с детето. Shopper Comfortfold прави всичко по-лесно. Тази количка може да се отключи или сгъне само с една ръка, за секунди. Особено убедителна, ко..
179.00 лв.
Количка Snappy
Детска лятна количка Snappy - най-леката и компактна количка на Chicco предназначена за деца от 6 до 36 месечна възраст. Разполага с две позиции на облегалката, 5 точков предпазен колан и двой..
185.00 лв.
Изключително компактна и лека. Подходяща за деца от 6 месеца до 3 години    Пет точков предпазен колан.   Многопозиционна облегалка.   Сенник с UV защита, пред..
199.00 лв.
Количката е подходяща за деца 6 месеца до 3 годишна възраст. Три позиции на облегалката.   Механизъм за управление с една ръка.   Голяма кошница за багаж.   Борд/ масичка за ..
215.00 лв.
Количката е подходяща за деца 0 до 3 годишна възраст.   Три позиции на облегалката.   Механизъм за управление с една ръка.   Голяма кошница за багаж.   Борд/ ма..
225.00 лв.
Количка Flip 2016
    Подходяща възраст: 0-36 месеца; Характеристики: Лека (само 7,7 kg) и изключително компактна (само 105 cm височина), с алуминиева рама, много положения на гръбчето, подходяща от самот..
245.00 лв.
Лятна детска количка CAM FLIP  2015
  Лятна бебешка количка: подходяща за деца на възраст от 0+ до 36 месеца; алуминиева рама; много положения на гръбчето; подходяща за но..
245.00 лв.
Подходяща за деца от 6 месеца до 15 кг. Характеристики на бебешка количка Joie Muze : - с 4 позиции на облегалката, включително до полу легнало - с 2 позиции на поставката за крачета на детенцето ..
249.00 лв.
Подходяща за деца от 6 месеца до 15 кг. Характеристики на бебешка количка Joie Muze : - с 4 позиции на облегалката, включително до полу легнало - с 2 позиции на поставката за крачета на детенцето ..
249.00 лв.
Детска количка Trendy
Характеристика: Иновативен, компактен дизайн Количката позволява сгъване до супер компактен размер Регулиране на наклона на облегалката посредством колани позволява промяната на положението на гръб..
249.90 лв.
Бебешка количка Viper SLX
   лека стоманена рамка  - дръжка, регулираща се по височина в 6 степни - лежаща повърхност 77х33см. - свалящ се в предпазен борд - пет точков предпазен колан с подплънки за рам..
299.00 лв.
Количка Fletto 2016
    Подходяща възраст: 0-36 месеца; Характеристики: Изключително лека (само 4,2 kg ) и супер компактна (само 76 cm), алуминиева рама, много положения на гръбчето, подходяща от самото раж..
299.00 лв.
Лятна бебешка количка MICROAIR
Лятна бебешка количка: много компактната (само89 cm!) и лека количка, подходяща за деца от 0+ до 36 месеца; алуминиева рама с модерни правоъгълни тръби; много положени..
315.00 лв.
Количка Microair 2014
Лятна бебешка количка: много компактната (само89 cm!) и лека количка,..
315.00 лв.
Лятна детска количка  PORTOFINO
Лятна бебешка количка: подходяща за деца на възраст от 0+ до 36 месеца; алуминиева рама с модерни елипсовидни тръби; четири положения на гръбчето; ..
315.00 лв.
Изключително лека и лесна за маневриране детска количка, от английската марка JOIE. Количката е само 6.8 килограма и 87.5/46/93.5см в разгънато положение. Може да се комбинира със столчета за кола на Gemm и J..
329.00 лв.
Комплекта включва количка, покривало за крачета и дъждобран. Количката е подходяща за деца 0 до 3 годишна възраст. 5 позиции на облегалката.   Голяма кошница за багаж.   ..
339.00 лв.
Количка Ohlala
  Количка Chicco Ohlalà е най-леката количка, тежаща само 3.8 кг.   Лекотата на возилото дава възможност да се пренася само с един пръст.    Лесна за маневриране ..
345.00 лв.
Бебешка количка Curvi 2017
Лятна бебешка количка: подходяща за деца на възраст от 6+ до 36 месеца; алуминиева рама с модерни елипсовидни тръби; четири положения на гръбчето; пет точков предпазен колан; спирачка; ..
350.00 лв.
Италианският производител Foppapedretti е помислил за дългите летни разходки на вече поотрасналото Ви дете, за да бъдат те приятни както за Вас, така и за него. В помощ Ви предлага детската количка Folding.  ..
369.00 лв.
Перфектно и леко решение за всяко пътуване. Новата Tour 2 притежава съществени подобрения . Шасито е леко и компактно. Защо да купите? Лека (7.4кг) и лесна за носене благодарение на предназначенат..
390.00 лв.
Комбинирана количка Cubo 2017
Характеристика:  Подходяща за деца на възраст 0м+ с тегло до 15кг. ;  Олекотена рама; Възможност за регулиране на гръбчето посредством колани; Пет точков предпазен колан; ..
399.00 лв.
buggy Бебешка количка Milano Melange
БЪГИ СЪС СТИЛ Бебешка количка Easywalker Buggy впечатлява със своя стил и функционалност. Easywalker Buggy отговаря на абсолютно всички изисквания за олекотена количка, без това да е за сметка на..
399.00 лв.
Количка Lite Way Top
Количка Lite Way  • изключително лека и компактна количка, подходяща за използване от самото раждане;  • алуминиевата рама се сгъва бързо и лесно като чадър;  • облегалката лесно се регулира в 5 р..
399.00 лв.
buggy Бебешка количка
БЪГИ СЪС СТИЛ Бебешка количка Easywalker Buggy впечатлява със своя стил и функционалност. Easywalker Buggy отговаря на абсолютно всички изисквания за олекотена количка, без това да е за сметка на комфор..
419.00 лв.
Детска количка Pockit
Детска количка GB Pockit Posh Уникална и единствена по рода си, тази количка е носител на наградата на Гинес за най- малка и компактна бебешка количка на пазара. Проектирана да се сгъва в 2 стъпки тя е практи..
429.00 лв.
Бебешка количка Onyx 2014
Onyx е истинско градско бъги, което отговаря на всички изисквания на съвременното семейство: лесна употреба, практична функционалност, както и пълен комфорт. Черният дизайн на леката като перце количка я превръща..
429.00 лв.
Mini Buggy Бебешка количка
Easywalker Mini Buggy съчетава в себе си всичко, което родителите търсят в една лятна количка - компактност, лекота и най-важното - удобство за детето. Отличава се с ексклузивен дизайн, разработен от екип на..
449.00 лв.
Лятна количка Triumph
Характеристики: 5 точки колан за допълнителна сигурност Лека алуминиева конструкция Подвижна седалка ,която се пере на 30 градуса Компактно сгъване -тип чадър Удобен и практичен се..
468.00 лв.
Лятна количка Take Off 2016
Новата количка Takeoff може да бъде сгъната до минимални размери само в две стъпки, донасяйки ново чувство на свобода на родители, които често пътуват. Количката има заложена гъвкавост, за да се адаптира към разл..
479.00 лв.
Рама с надуваеми гуми; предните колела се въртят на  360º; възможност за заключване на предните колела; Система на предно окачване оборудван с анти ШОК, която поглъща ударите; Централно разположен..
479.00 лв.
Mini Buggy Бебешка количка
Easywalker Mini Buggy съчетава в себе си всичко, което родителите търсят в една лятна количка - компактност, лекота и най-важното - удобство за детето. Отличава се с ексклузивен дизайн, разработен от екип на..
479.00 лв.
Disney Бебешка количка
Незаменимата класика на Дисни- Мики Маус е вече тук. Easywalker Disney Buggy е с нови, запомнящи се принтове на вечния приятел на децата. Това, разбира се, не за сметка на стилната и елегантна визия на тази уникална д..
499.00 лв.
Бебешка количка Mint  2017
Характеристики:  Лека алуминиева рама;  Възможност за регулиране на гръбчето;  Възможност за регулиране поставката на крачетата; Възможност за удължаване на сенника; ..
499.00 лв.
MINI Buggy XL Бебешка количка
Представяме ви MINI by Easywalker Buggy в неговата още по-просторна и удобна версия, а именно варианта XL. Ако до сега сте мислили, че олекотените колички са малко по-тесни и по-неудобни от комбинираните кол..
509.00 лв.
Количка Nico
                                                      ..
510.00 лв.
MINI Бебешка количка Limited Edition
Easywalker Mini Buggy съчетава в себе си всичко, което родителите търсят в една лятна количка - компактност, лекота и най- важното - удобство за детето. Отличава се с атрактивен дизайн, взаимстван от лин..
519.00 лв.
MINI Buggy XL Бебешка количка Midnight Jack
Представяме ви MINI by Easywalker Buggy в неговата още по-просторна и удобна версия, а именно варианта XL. Ако до сега сте мислили, че олекотените колички са малко по-тесни и по-неудобни от комбинираните кол..
529.00 лв.
Количка Nano
NANO       Nano е най-новото, най-лекото и най-горещото предложение от Mountain Buggy. Nano е компактна и лека – само 5,9кг и подходяща за употреба от раждането, със столче за ..
537.00 лв.
Бебешка количка Supa
Комбинирана бебешка количка: подходяща за новородено бебче; олекотена алуминиева рама; регулиращи се на височина единички дръжки; поставка за ши..
540.00 лв.
Количка BRITAX B-AGILE 4
Новата детска количка B-AGILE е създадена, за да направи гледането на деца по-лесно и по-безопасно. Всеки родител, който е опитвал да държи бебето си и в същото време да сгъва количката ще ви каже, че не е никак ..
549.00 лв.
Бебешка количка Topaz 2017
ЕЛЕГАНТНА. УДОБНА. ХАРИЗМАТИЧНА. Практичността, функционалността и олекотеното шаси на количката Topaz я правят неразделна част от цветния живот в града.         &nb..
550.00 лв.
MINI Buggy XL Бебешка количка Union Red
Представяме ви MINI by Easywalker Buggy в неговата още по-просторна и удобна версия, а именно варианта XL. Ако до сега сте мислили, че олекотените колички са малко по-тесни и по-неудобни от комбинираните кол..
569.00 лв.
Количка Britax B- Smart 3
Smart 3 е модерна количка, на която седалката може да бъде обърната напред или назад. С помоща на интегрираните адаптори може лесно да бъде монтирано кошчето Baby-Safe sleeper и цялата гама на детските столчета з..
589.00 лв.
Лятна количка Yezz
Проектирана по най-нова технология, компактната Yezz превръща града в място за забавление. Тази лесна за използване лятна колиичка е идеална за придвижване из града и перфектна за родители, които обичат да пътува..
598.00 лв.
Лятна количка Quest
Характеристики: 5 точков колан за допълнителна сигурност; Лека алуминиева конструкция; Подвижна седалка, която се пере на 30 градуса; Компактно сгъване - тип чадър; Удобен и практи..
598.00 лв.
Детска количка YO!
Бебешка количка: подходяща за новородено бебче; олекотена алуминиева рама; единички дръжки; няколко позиции на гръбчето; предпазен колан ..
599.00 лв. 399.00 лв.
Детска количка YO!
Бебешка количка: подходяща за новородено бебче; олекотена алуминиева рама; единички дръжки; няколко позиции на гръбчето; предпазен к..
599.00 лв.
Количка Britax B- Smart 4
B-Smart 4 е модерна количка, на която седалката може да бъде обърната напред или назад. С помоща на интегрираните адаптори може лесно да бъде монтирано кошчето Baby-Safe sleeper и цялата гама на детските столчета..
599.00 лв.
Лятна количка BO
  Основни характеристики:   Тегло: 7,5кг Размери (разгъната) : 58 х 80 х 108 см Размери (сгъната) : 108 х 27 х 25 см 5 точков колан за безопасност Сенник с "прозорч..
688.00 лв.
Лятна количка Techno XT
Характеристики и предимства: Пет точков колан за допълнителна сигурност; Лека алуминиева конструкция; Подвижна седалка ,която се пере на 30 градуса; Компактно сгъване -тип чад..
698.00 лв.
Детска количка Yo Go Lightly + чанта
Бебешка количка: подходяща за новородено бебче; олекотена алуминиева рама; единички дръжки; няколко позиции на гръбчето; предпазен к..
699.00 лв. 499.00 лв.
Cybex Бебешка количка Callisto 2017
Модела на Cybex- Callisto е количка бъги КОШНИЦА С МАРКА CYBEX МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ  ОТДЕЛНО! Лесно и забавно е да маневрирате по градските улици с ултра- леката и елегантна количка.  Тя ..
699.00 лв.
Детска количка ChaCha Sunny
Бебешка количка: подходяща за новородено бебче; олекотена алуминиева рама; поставка за шише; 4 позиции на гръбчето; предпазен колан с меки подплънки; предни заключващя се вър..
700.00 лв.
Детска количка YO 2
Бебешка количка: подходяща за новородено бебче; олекотена алуминиева рама; единички дръжки; няколко позиции на гръбчето; предпазен колан с меки подплънки; ..
720.00 лв.
Лятна количка Zapp Xtra2
Невероято леко бъги, с пълно легнало положение, обръщаща се седалка и възможност за монтиране на столче за кола. Новото Quinny Zapp Xtra най-накрая е тук със своя елегантен стил! С обръщаща се дръжка, полулегна..
725.00 лв.
голяма и удобна седалка помпащи се задни гуми въртящи се предни колела на 360  ̊ С, заключващ механизъм голяма кошница за пазаруване регулираща се облегалка голям сенник 5-..
729.00 лв.
голяма и удобна седалка помпащи се задни гуми въртящи се предни колела на 360  ̊ С, заключващ механизъм голяма кошница за пазаруване регулираща се облегалка голям сенник 5-..
729.00 лв.
Компактна и удобна Компактният дизайн на детската количка Armadillo прави ежедневните пътувания лесни, удобни и забавни, без да нарушава комфорта на бебето. Характеристики и Предимства: - Позицията..
740.00 лв.
Лятна количка BMW
Подходяща за деца от 6 месечна възраст до 15 кг. 5-точков колан с логото на BMW за допълнителна сигурност Лека алуминиева конструкция Подвижна седалка, която се пере на 30 градуса Компактно сгъване -..
858.00 лв.
Armadillo- Голямата малка количка Бързо и лесно сгъване и разгъване за секунди с една ръка; широка седалка полягаща на много позиции, както и изцяло легнала позиция за дълъг и спокоен сън; регулираща се степе..
890.00 лв.
Лятна количка Techno XLR
Характеристики: Зимен чувал с допълнителна възглавница за новородено 5 точков колан за допълнителна сигурност; Лека алуминиева конструкция; Подвижна седалка, която се пере на 30 градуса;..
898.00 лв.
Новата количка Acrobat на i'Coo впечатлява със своя индивидуален стил като същевременно отговаря на най-високите стандарти. Тя комбинира модерен дизайн,съобразен с последните тенденции и внимание към детайла..
1 099.00 лв.
Новата количка Acrobat на i'Coo впечатлява със своя индивидуален стил като същевременно  отговаря на най-високите стандарти. Тя комбинира модерен дизайн,съобразен с последните тенденции и внимание ..
1 299.00 лв.
Лятна количка BMW M
Основни характеристики: Основно тегло: 6.8 кг Опция да бъде сгъната с 1 ръка 5 точков колан, който се регулира 4 позиции на седалката Регулираща се подложка за крачетата Термоиз..
1 498.00 лв.
Babycity.bg © 2017