Филтър цена

Летни колички

летните колички

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Детска количка FLASH
Това е количката за малки, вече проходили немирници. Изключително лека и маневрена, тя може да бъде удобният аксесоар към разходката на активното дете и място за отмора след дългите му преходи. Издържа тегло до 1..
55.30 лв.
Детска количка LIGHT
Това е максимално олекотена и удобна за придвижване количка. Ергономичните дръжки и завиващите предни колела създават комфорт при возене. Защитата от силното слънце е осигурена със сгъваем сенник. Отстраняемият г..
63.70 лв.
Детска количка TREK
ергономични дръжки   отстраняем гриф   лесно сгъваема   двупозиционна облегалка   сгъваем сенник с допълнителна секция и козирка ..
75.00 лв.
Детска количка TERRA
Това е количката за вашата невръстна „звезда”. С нея продължителната разходка е осъществимо удоволствие, защото разполага с многопозиционна седалка и сгъваем сенник, който прави жарките слънчеви лъчи поносими. По..
90.00 лв.
Детска количка TERRA с покривало
Това е количката за вашата невръстна „звезда”. С нея продължителната разходка е осъществимо удоволствие, защото разполага с многопозиционна седалка и сгъваем сенник, който прави жарките слънчеви лъчи поносими. По..
98.00 лв.
Детска количка FIESTA
Количката е предназначена за енергични и темпераментни деца. Ергономичните дръжки и завиващите предни колела я правят удобна за управление. Подсиленият гриф осигурява допълнителна стабилност при возене. Сънят е п..
99.00 лв.
Бебешка количка Sun Plus Mickey Geo
Пътувайте навсякъде със Sun Plus. Изключително лека рама и въртящи се и заключващи се предни колела за максимален комфорт. Сенникът предпазва детето ви от слънце и дъжд. 5-точ..
109.00 лв.
Детска количка FIESTA с покривало
Количката е предназначена за енергични и темпераментни деца. Ергономичните дръжки и завиващите предни колела я правят удобна за управление. Подсиленият гриф осигурява допълнителна стабилност при возене. Сънят е подсиг..
117.00 лв.
Бебешка количка Sport 11Pooh Bus
Бебешка количка Sport 11Pooh Bus е с олекотена конструкция и удобното за спане легнало положение, тази количка е практично решение за всеки родител. Количката е подходяща за деца над 6 месечна възраст, осигурявайки им..
133.00 лв.
Детска количка Sport 2016
-изключително  лека алуминиева рама - голям кош за покупки и бебешки аксесоари - облегалката и поставката за крачета могат да се регулират на няколко степени и в комбинация да създадат удобно положен..
139.00 лв.
REST бебешка количка сива
Лятна количка "REST" Лесно и бързо сгъване със система без използване на сила. Здрава и лека конструкция (стоманена рамка). Регулируема облегалка. Голям сенник и дъждобран. ..
149.00 лв.
Детска количка Ирис
Характеристика:  Подходяща за деца на възраст 6+ месеца; Възможност за регулиране на гръбчето; Възможност за регулиране на крачета; Пет точков предпазен колан; Голям сенник с отвор..
152.00 лв.
Детска количка S200 с покривало
покривало за крачета   голям кош за пазаруване   сгъваем сенник с козирка   ергономични дръжки   отстраняем гриф   ..
155.00 лв.
Бебешка количка Sport Mickey Geo Blue
Бебешка количка Sport Mickey Geo Blue е с олекотена конструкция и удобното за спане легнало положение, тази количка е практично решение за всеки родител. Количката е подходяща за деца над 6 мес..
159.00 лв.
Количка Agile
  Подходяща възраст: 6-36 месеца; Характеристики: Супер лека (само 5,9 kg) и компактна (107 cm височина), метална рама, 2 положения на облегалката, предпазният борд е сгъваем и може да се отстран..
165.00 лв.
Babycity.bg © 2019