Филтър цена

Комбинирани колички

комбинирани колички

Покажи като: Списък / Таблица
и по: (на страница)
Покажи първо:
Седалка за количка Smart
Персонализирайте количката smart с нова, по-мека, по-голяма, по-цветна седалка изработена от Aerocore, с подложка за крачетата на бебето...
67.00 лв.
Детска количка FOXY
Количката е лека и удобна за дългите разходки в топлите летни дни. Сгъваемият сенник осигурява търсената сянка, а подвижната поставка за крачетата е отговор на нуждата от удобство за малкото дете. Допълнителна екстра ..
116.00 лв.
Детска количка FOXY с покривало
Количката е лека и удобна за дългите разходки в топлите летни дни. Дава възможност за активна почивка и сладък сън, благодарение на многопозиционната облегалка и покривалото. Сгъваемият сенник осигурява търсената..
126.00 лв.
Детска количка AERO с покривало
отстраняем гриф   сгъване с една ръка   сгъваем сенник с допълнителна секция и козирка   регулируеми облегалка и поставка за крачета до легнало положение ..
130.00 лв.
Детска количка S300 с покривало
покривало за крачета   отстраняем гриф   сгъваем сенник с допълнителна секция и козирка   регулируеми облегалка и поставка за крачета до легнало полож..
180.00 лв.
Детска количка AERO SET
предна табличка за аксесоари   сгъване с една ръка   сгъваем сенник с допълнителна секция и козирка   регулируеми облегалка и поставка за крачета до л..
197.00 лв.
Детска количка FOXY SET
Количката е лека и удобна за дългите разходки в топлите летни дни. Дава възможност за активна почивка и сладък сън, благодарение на многопозиционната облегалка и покривалото. Сгъваемият сенник осигурява търсената сянк..
204.00 лв.
Детска количка RIO SET
Количката е лека и удобна за дългите разходки в топлите летни дни. Дава възможност за активна почивка и сладък сън, благодарение на многопозиционната облегалка и покривалото. Сгъваемият сенник осигурява търсената..
223.00 лв.
Детска количка S500 с покривало
Детска количка S-500 е иновативен модел, който се отличава с изключително маневреност и лекота. Тя ще превърне всяка разходка с детето Ви в истинско удоволствие!  Количката S-500 се предлага в три ц..
247.00 лв.
Комбинирана количка VISTA
амортисьори   голям кош за пазаруване   регулиране на дръжката   кош за новородено трансформиращ се в седалка   столче за кола /опция/ ..
250.00 лв.
Комбинирана количка S700
сгъваем сенник с допълнителна секция   реверсивна седалка   регулируеми облегалка и поставка за крачета до легнало положение   5 точкови предпазни колани ..
263.00 лв.
Бебешка количка Verona 2в1
•Размери:890х570х300 мм.                                                       &nb..
269.00 лв.
Кош за новородено GB
Кош за новородено GB Sea Подходящ за деца ​от раждането до 9кг. (приблизително до 6 месечна възраст). GB кошът за новородено е перфектното допълнение към вашата GB система за пътуване. Не се из..
309.00 лв.
Комбинирана количка ARIZONA
кош за новородено   реверсивна седалка   регулиране на дръжката   спирачки на задните колела   сгъваем сенник с допълнителна секция &..
316.00 лв.
Седалка за второ дете за количка Promenade
Седалка за второ дете за количката Promenade с три позиции на наклон, която се преобразува от седалка в кош за новородено Съдържание: 1бр. Седалка за второ дете Promenade със сенник...
319.00 лв.
Babycity.bg © 2017